Ο καιρός τώρα

ΠροσφοραΚαυτή καλοκαιρινή προσφορά

picture

Έκπτωση Πρώιμης ΚράτησηςΠροσφορά

Κάντε τώρα κράτηση για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και κερδίστε έως και 10% έκπτωση σε όλες τις τιμές του τιμοκαταλόγου. Αυτή η ειδική προσφορά ισχύει για όλες τις κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 30/03/2019 για όλους τους επισκέπτες μας.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση άμεσα μαζί μας, από την ιστοσελίδα μας ή με έναν από τους συνεργάτες είτε μέσω του δικτύου μεταπωλητών τους. Εδώ είναι μια λίστα των συνεργατών μας: Expedia, Hotels.com, Booking.com, Thomas Cook και Neckermann Reisen για τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ολλανδία, και TEZ Tours για τη Ρωσία, της χώρες της Βαλτικής και της Ανατολικής Ευρώπη.

Σας εγγυόμαστε την καλύτερη τιμή - ποιότητα για τις διακοπές σας!

picture

Καυτή καλοκαιρινή προσφορά!

!Κάνε κράτηση τώρα και κέρδισε έως 10% σέ όλες τις τιμές. Μην χάσεις αυτή την πρσφορά.Δεχόμαστε :


Βιβλίο επισκεπτών


> Υπογράψτε στο βιβλίο μας<

Αφήστε τα σχόλια σας εδώ για τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς!

Αξιολογήστε μας


Αφιερώστε λίγο χρόνο για να μας αξιολογήσετε! Είναι πολύ σημαντικό να πείτε τη γνώμη σας για το ξενοδοχείο μας.

Αξιολογήστε μας @

Για νεόνυμφους


Μήπως παντρευτήκατε ή σχεδιάζεται να παντρευτείτε;

Τώρα, ειδικά για νεόνυμφους το ξενοδοχείο μας προσφέρει τη Λουξ Σουίτα, εξοπλισμένη με κομψά έπιπλα, ωραία διακόσμηση, τηλεόραση με οθόνη plasma, Hi-Fi και τζακούζι κατάλληλη για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας. Κατά την άφιξή σας, θα σας υποδεχθούμε με ένα μπουκάλι σαμπάνια, με ένα μπουκέτο λουλούδια και καλάθι με φρούτα. Προσφέρουμε επίσης μια έξτρα 10% έκπτωση του συνόλου του της διαμονής σας ειδικά για το γαμπρό και τη νύφη.


Φωτογράφηση

Μπορούμε να οργανώσουμε ειδικά για σας μια επαγγελματική φωτογράφηση των ονείρων σας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υποδοχή του ξενοδοχείου μας κατά την άφιξη σας.

> Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μια συλλογή <